Urner

Vi donerer et træ til de danske folkeskove til minde om den, du har mistet.

Kvalitets urner til miljøvenlig bisættelse

Hos Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning har vi et bredt udvalg af urner i forskellige designs, som kan tilpasses efter afdødes og pårørendes ønsker.

Det er vores fornemmeste opgave at skabe de bedste betingelser for en smuk og værdig afsked. Vi stiller vores ekspertise til rådighed og hjælper gerne med at finde den rette urne, således processen bliver mindre uoverskuelig for pårørende. Under hvert produkt kan du finde nærmere information og læse mere om materiale og design.

Kvalitets urner i nordisk stil

Miljøvenlige og bæredygtige urner

Alle vores urner er godkendt til nedsættelse på kirkegårde. Blandt vores sortiment har vi urner, som er fremstillet i nedbrydeligt bioplast, der med dets korte nedbrydningstid ikke har miljøbelastende konsekvenser.

Hos Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning ønsker vi at tage ansvar for at gøre begravelse og bisættelse bæredygtig. Dette betyder blandt andet, at vi donerer et træ til minde om den afdøde. Således giver vi naturen noget tilbage, hvilket ligeledes skaber glæde for kommende generationer. Træerne plantes i landets folkeskove – en såkaldt fredskov – hvor den pågældende kommune står for anlæggelse af skoven samt for den fremtidige drift. Ved træets plantning er det desuden muligt at invitere pårørende.

Valg af urne

For at imødekomme og tilgodese forskellige behov, tilbyder vi et fleksibelt udvalg af urner. Urner i forskellige farver, materialer og størrelser.

I forbindelse med valg af urne er det dog væsentligt at være opmærksom på, at der på visse kirkegårde kan forekomme krav til urnens materiale og gravstedsform. Det er ligeledes vigtigt at tage højde for urnens produktion og funktionalitet, idet nogle er til nedsænkning i jorden, mens andre også udvikles til askespredning over havet.

Såfremt pårørende har brug for hjælp til valg af urne, stiller vi hos Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning vores ekspertise til rådighed. Vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi kan bistå med hjælp til planlægning af bisættelse samt vejlede om de gældende regler for urner.