Referencer

Se mere nedenfor.

Tilbagemeldinger fra de pårørende:

Hej Bente
Vi har kun ros i forhold til din indsats.
Tusind tak – det gjorde det hele meget lettere for os.
Jørn

 

Hej Bente
Vi har været glade for jeres service.
Lasse

 

Kære Bente og John
Tusind tak for den søde mail og tilbud – men især for en rigtig fin og flot service omkring min mors bisættelse. Det var så smukt af jer at køre min mor herud – det vil jeg aldrig glemme jer for, og jeg vil anbefale jer til hver en tid. I lever så smukt op til de gode erfaringer jeg/vi har haft med jeres “forgængere”.

Med venlig hilsen
Janne

 

Hej Bente
Tusind tak for jeres hjælp i forbindelse med min fars begravelse. Det foregik helt perfekt takket være jer.
Mvh Frans

 

Hej Bente
Vi takker for fin og god behandling af Britas bisættelse, ja hele forløbet i det hele taget. Vi har været meget tilfredse med din behandling af sagen, og var afsted til fin urnenedsættelse i går. Det hele har været som vi gerne ville have, og vi anbefaler gerne dit firma til andre. Under alle omstændigheder bliver dit firma vores foretrukne samarbejdspartner fremover.
Tak for det hele.
Vh Ib og Vibeke

 

Hej Bente
Tak for din professionelle indsats ved vores mors bisættelse, vi er enige om at dagen gik godt og efter vores mors ønske

Med venlig hilsen
Søren

 

Hej Bente
Tak for hjælpen i forbindelse med fars bisættelse. I levede bestemt op til vores forventninger.
Mange venlig hilsener
Søren

 

Kære Bente
Du skal vide at vi har været meget tilfredse med din måde at behandle os børn samt vores mors bisættelse på. Alt var lige som vi kunne ønske os. Vi har hørt fra så mange at blomsterne lå smukt som et hjerte udenom det store hjerte jeg selv havde lavet til vores mor inde på kirkegården, det var så smukt. Tusind tak for alt.
Kærlig hilsen
Susanne

 

Hej Bente
Tak for rigtig god behandling. Alting er jo gået glat.
M.v.h.
Flemming

 

Hej Bente
Jeg vil blot takke dig for din service i forbindelse med fars død. Vi har været rigtig glade for at vi valgte dig og din gode service. Håber der går mange år før vi ses igen på denne måde! Men du får vores varmeste anbefalinger. Tak !
Mvh
Mike

 

Kære Bente
Tusind tak. Det var en smuk afsked vi fik med vores mor, og vi er glade for at vi valgte dig til at hjælpe os med de sidste skridt på hendes vej herfra. Alt var så godt som vi kunne ønske det, og du skal have Tak for din venlige og empatiske hjælp.

Rigtig god jul, i denne underlige corona prægede tid.

Med venlige hilsner
Laila og Bo plus familie