Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning 98157088 Info@hoestgaard-bedemand.dk

Danskproducerede

Kvalitets Kister
miljøvenlig begravelse & bisættelse

Vi donerer et træ til de danske folkeskove til minde om den, du har mistet.

danskproducerede

kvalitets kister

miljøvenlig begravelse og bisættelse

Vi donerer et træ til de danske folkeskove til minde om den, du har mistet.

Dansk kvalitet 

Vi planter et træ

Miljøvenlig
begravelse 

Se vores udvalg her:

Samarbejde med Growing Tree Network Foundation

Hos Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning tager vi ansvar for at gøre begravelser mere bæredygtigte, hvorfor vi samarbejder med Growing Trees Network. Dette betyder, at vi donerer et træ for hver kiste, vi bringer, således vi giver naturen noget tilbage. Samtidig er et træ et smukt og håndgribeligt minde om et levet liv. 

Træerne plantes rundt i landets folkeskove, hvor Growing Trees Network Foundation sørger for klargøring af jord og tilplantning af skovområdet. Det kan arrangeres, at pårørende inviteres til plantning af træet, og på denne måde afholde en symbolsk mindehøjtidelighed for afdøde.

Endvidere pålægges de dannede skove fredskovspligt, således fremtidige generationer også kan få glæde af skoven.

Find den rigtige begravelses- eller kremeringskiste

Det er vigtigt at vælge den rette kiste, hvorfor vi hos Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning tilbyder vi et fleksibelt sortiment af kister fra den miljøorienterede og danskejede Tommerup Heilskov. Vores udvalg består af kister i naturtræ eller farvet samt forskellige variationer af kister i massiv træ og traditionelle hvide kiste, der vel og mærke kan males den farve, man ønsker. Ydermere er det muligt at vælge mellem et udvalg af forskellige håndtag, stropper, polstring og eventuelle kors eller anden dekoration, således kisten personliggøres.

Dernæst er vigtigt at overveje, hvorvidt kisten skal anvendes til bisættelse eller begravelse, da dette har betydning for, hvordan kisten konstrueres. Produktnumre efterfulgt af J – angiver at kisten er beregnet til jordbegravelse, hvorimod produktnumre efterfulgt af B – angiver at kisten er godkendt til brænding/bisættelse