Kister

Hos Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning forhandler vi dansk producerede kvalitets kister.

Se vores udvalg her

Børnekister

Kister i massiv træ

Samarbejde med Growing Tree Network Foundation

Hos Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning tager vi ansvar for at gøre begravelser mere bæredygtige, hvorfor vi samarbejder med Growing Trees Network. Dette betyder, at vi donerer et træ for hver kiste der benyttes, og det samme gør vores kiste leverandører, således at vi giver naturen ikke bare èt, men 2 træer tilbage. Samtidig er et træ et smukt og håndgribeligt minde om et levet liv.

Træerne plantes rundt i landets folkeskove, hvor Growing Trees Network Foundation sørger for klargøring af jord og tilplantning af skovområdet. Det kan arrangeres, at pårørende inviteres til plantning af træet, og på denne måde afholde en symbolsk mindehøjtidelighed for afdøde.

Endvidere pålægges de dannede skove fredskovspligt, således fremtidige generationer også kan få glæde af skoven.

Find den rigtige begravelses- eller kremeringskiste

Det er vigtigt at vælge den rette kiste, hvorfor vi hos Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning tilbyder vi et fleksibelt sortiment af kister. Vores udvalg består af kister i naturtræ eller farvet samt forskellige variationer af kister i massiv træ og traditionelle hvide kiste, der vel og mærke kan males den farve, man ønsker (alle farver som findes på ral-skalaen). Ydermere er det muligt at vælge mellem et udvalg af forskellige håndtag, stropper, polstring og eventuelle kors eller anden dekoration, således kisten personliggøres.

Dernæst er vigtigt at overveje, hvorvidt kisten skal anvendes til bisættelse eller begravelse, da dette har betydning for, hvordan kisten konstrueres. Produktnumre efterfulgt af J – angiver at kisten er beregnet til jordbegravelse, hvorimod produktnumre efterfulgt af B – angiver at kisten er godkendt til brænding/bisættelse