Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning 98 15 70 88 Info@hoestgaard-bedemand.dk

blomster

Kistepynt, bårebuketter, kranse m.v.

Altid friske blomster 

Sæsonens blomster

Efter jeres ønsker

Se vores øvrige udvalg her:

Begravelsesbuketter og -kranse

Se her udvalgte begravelseskranse og bårebuketter. En bårebuket udformes så den kan ligge på kirkegulvet under afskedsceremonien, mens kranse og opsatser placeres tættest ved kisten,  mens bårebuketter placeres på midtergangen.  Du kan naturligvis vedlægge en personlig hilsen og bestille en bårebuket med bånd med inskription til det sidste farvel. 

Kistepynt

Her ser du udvalgt kistepynt – en unik blomsterdekoration til kistens låg der kan medvirke til, at gøre afskedsceremonien personlig. Såfremt det ønskes kan man ofte lade kistepynten blive liggende på kisten, så blomsterne følger afdøde på den sidste rejse. Alternativt kan kistepynten lægges på gravstedet, sammen med de øvrige begravelsesblomster.

Blomster til begravelse og bisættelse 

At miste et familiemedlem eller en nærstående ven er en sørgmodig proces, derfor er det vigtigt, at få taget et værdigt farvel. Giv den du holder af en smuk og kærlig hilsen med kistepynt og begravelsesblomster. 

Hos Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning kan vi hjælpe med bårebuketter og kistepynt til begravelse og bisættelse. Vi samarbejder med Blomsterkrukken i Gug, som gerne opfylder specifikke ønsker til pyntning af kisten og altid anvender friske blomster efter sæson. Ønskes der anden blomsterleverandør, er dette altid en mulighed. 

Såfremt du er i tvivl om, hvordan kistepynten til det sidste farvel skal udformes samt hvilke overvejelser, du skal gøre dig i forbindelse begravelsesblomster, er du velkommen til at kontakte os.