Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning 98157088 Info@hoestgaard-bedemand.dk

Vi er din

bedemand i støvring

til alle begravelser & bisættelser

vi er din

bedemand i støvring

til alle begravelser og bisættelser

Bedemand Støvring

Det er en uundgåelig del af livet, at vi alle skal opleve at miste et menneske, som stod os nært. Tiden efter et dødsfald er sorgfuld for pårørende, og det kan være vanskeligt og uoverkommeligt at forholde sig til de mange praktiske gøremål, der følger efter et dødsfald. 

Hos Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning er vi altid behjælpelige, såfremt du har brug for en lokal og personlig bedemand i Støvring. Med mange års erfaring i branchen tilbyder vi kvalificeret, professionel og engageret vejledning i forbindelse med bisættelse eller begravelse i Støvring og omegn. 

Vores arbejde tager afsæt i tre klare værdier herunder tryghed, etik og professionalisme, og det er vores fornemmeste opgave at gøre en forskel i alt, hvad vi foretager os. Vi sætter en dyd i at give de pårørende optimale betingelser for en smuk og mindeværdig afsked, og vi hjælper gerne med at varetage de praktiske gøremål samt rådgive ift. skifteretten. 

Personlig og professionel bedemandsforretning 

Vi mennesker reagerer forskelligt, når vi mister et familiemedlem eller en nærtstående ven. Hos Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning har vi stor respekt for forskellighed, hvorfor et bisættelses- eller begravelsesforløb sammensættes i overensstemmelse med pårørendes og afdødes ønsker. 

Ydermere bestræber vi os på at forene tradition og nytænkning, hvorfor vi imødekommer både traditionelle og utraditionelle ønsker. Vores intention er at give en personlig rådgivning, hvor vi stiller vores ekspertise til rådighed uanset trosretning, kultur og tradition. Hos Nørre Tranders Begravelsesforretning sørger vi for at imødekommer ønsker og behov bedst muligt, således afskeden bliver præcis efter pårørende samt afdødes ønsker. 

Det kan være en stor hjælp for pårørende, hvis afdøde har udfyldt “Min Sidste Vilje”. Vi vil bestræbe os på at imødekomme disse ønsker, såfremt de befinder sig indenfor den pågældende lovgivning. 

Du kan udfylde Min Sidste Vilje her.

Kontakt 

Såfremt du brug for hjælp og støtte i en svær tid, er du altid velkommen til at kontakte vores  begravelsesforretning. Vi kan kontaktes telefonisk på 98 15 70 88 eller via e-mail: Info@hoestgaard-bedemand.dk. Hos Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning står vi til rådighed hele døgnet og varetager gerne de praktiske gøremål, som følger i den svære tid.