Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning 98157088 Info@hoestgaard-bedemand.dk

Vi er din

bedemand i hadsund

uanset kultur, tradition og religiøs overbevisning

vi er din

bedemand i hadsund

uanset kultur, religion og kultur

Bedemand Hadsund

Det er et eksistensvilkår, at vi alle skal opleve at miste et menneske, som stod os nært. Hvad end årsagen til dødsfaldet måtte være, er det sorgfuldt at miste et familiemedlem eller en nærtstående ven. Midt i sorgen kan det være uoverskueligt at skulle tage hånd om de mange praktiske gøremål i forbindelse med afskedsceremonien. 

Hos Nørre Tranders Begravelsesforretning er vi altid behjælpelig med kvalificerede råd og professionel hjælp, såfremt du har brug for en bedemand i Hadsund. Vi er en lokal bedemandsforretning, som sætter en dyd i at deltage personligt i alle led af hver eneste afsked fra start til slut. Vi yder en professionel service og varetager gerne alle de praktiske gøremål i forbindelse med bisættelse eller begravelse i Hadsund og omegn.  

Vi er bedemænd for alle 

Hos Nørre Tranders Begravelsesforretning sætter vi en stor ære i at give pårørende de bedste betingelser for en smuk, tryg og værdig afsked – uanset religion, kultur og trosretning. Vores arbejde tager afsæt i værdisættet; Tryghed, etik og professionalisme, og det er vores ønske at stille vores ekspertise til rådighed overfor alle, der har behov for en bedemand. 

Med et professionelt engagement og respekt anerkender vi mangfoldigheden, hvorfor vi bestræber os på at imødekomme traditionelle såvel som utraditionelle behov og ønsker. 

I mange tilfælde kan det være til stor nytte, hvis afdøde har udfyldt “Min Sidste Vilje”, inden vedkommende går bort. Hos Nørre Tranders Begravelsesforretning bestræber vi os på at imødekomme disse ønsker, såfremt de befinder sig indenfor den pågældende lovgivning. 

Hos Nørre Tranders Begravelsesforretning sætter vi en dyd i at være behjælpelig med en nærværende  og tryg rådgivning i en sorgfuld tid. Derfor går vi gerne de ekstra skridt for, at sikre at afskedsceremonien bliver en personlig og smuk begivenhed, der imødekommer pårørende og afdødes ønsker. 

Kontakt 

Du er altid velkommen til at kontakte vores begravelsesforretning, såfremt du har spørgsmål eller brug hjælp i en svær tid. Vi kan kontaktes på tlf. 98 15 70 88 eller via e-mail: Info@hoestgaard-bedemand.dk.