Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning 98157088 Info@hoestgaard-bedemand.dk

Vi er din
bedemand i aalborg

uanset kultur, religion og tradition

vi er din

bedemand i aalborg

uanset kultur, religion og kultur

Bedemænd Aalborg

At miste et familiemedlem eller en nærtstående ven er et livsvilkår, som vi alle skal forholde os til. Hvad end årsagen til dødsfaldet måtte være, bliver de fleste pårørende følelsesmæssigt påvirket, hvorfor sorgen for mange er uundgåelig. 

Midt i sorgen kan det som pårørende være uoverskueligt at finde tid og overskud til at varetage de praktiske opgaver, der følger efter et dødsfald. Af denne grund kan det være til stor gavn at opsøge en bedemand. Såfremt du har brug for en lokal bedemand i Aalborg, er vi hos Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning altid behjælpelige.

Begravelse Aalborg 

Lad os hjælpe i den svære tid efter et dødsfald. Vi sætter en stor ære i at give pårørende de bedste forudsætninger for en begravelse, som imødekommer afdødes og pårørendes behov og ønsker. 

Vores vision er at gøre en forskel, så afskeden bliver smuk og værdig, og besidder derfor også en bred viden om begravelsesforløb på tværs af kultur- og trossamfund. Vi anerkender mangfoldigheden, hvorfor vi med stor respekt bestræber os på at imødekomme både traditionelle og utraditionelle ønsker. 

Bisættelse Aalborg 

Hos Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning deltager vi personligt i alle led af hver eneste afsked fra start til slut. Gennem vores engagement og empati stiller vi vores mangeårige erfaring og ekspertise til rådighed. Vi yder en professionel service og varetager gerne alle de praktiske gøremål i forbindelse med bisættelse i Aalborg og omegn. 

Vores arbejde tager afsæt i kerneværdierne; Tryghed, etik og professionalisme, og det er vores fornemmeste opgave at give en personlig rådgivning og sikre afdøde samt pårørende en smuk og mindeværdig afsked.

Kontakt 

Såfremt du har spørgsmål til vores arbejde som bedemænd, er du altid velkommen til at kontakte vores bedemandsforretning på tlf. 98 15 70 88 eller via vores e-mail Info@hoestgaard-bedemand.dk. Vi står altid til rådighed med kyndig vejledning og kommer gerne ud i hjemmet til en uddybende samtale.