Bedemand

Til begravelse og bisættelse.

Lokal bedemand fra Aalborg

Vi er en lokalt forankret begravelsesforretning i Aalborg

Vi er en lokalt forankret begravelsesforretning i Aalborg med et stort netværk og kendskab til lokalområdet.

Vi yder en personlig rådgivning, samt praktisk hjælp. Vi hjælper med alt i forbindelse med dødsfaldet, samt tilrettelæggelsen af begravelsen eller bisættelsen. Vi tilbyder et bredt sortiment af danskproduceret kvalitetskister, urner, pynt og gravsten. I fællesskab sammensætter vi en smuk og værdig afsked, i overensstemmelse med afdødes og familiens ønsker, samt gældende lovgivning.

Vores personlige engagement og ekspertise medvirker til, at vi gerne går de ekstra skridt for dig som pårørende.

Vores arbejde tager udgangspunkt i vores kerneværdier: Tryghed, Etik og Professionalisme.

Begravelsesforretning i Aalborg og Nørresundby

Foruden Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning, som er beliggende i Aalborg, råder vi over endnu en begravelsesforretning: Skatt Christensen Begravelsesforretning som er beliggende i Nørresundby. Hvis du er bosat nord for Limfjorden, er du derfor mere end velkommen til at besøge os i vores begravelsesforretning i Nørresundby.

Vi dækker derfor – udover Aalborg og Nørresundby – også områderne Klarup, Storvorde, Støvring, Svenstrup, Frejlev, Gistrup, Gug, Vejgaard, Skalborg, Nibe samt det øvrige Nordjylland.

Professionel og erfaren bedemand

Det er et livsvilkår, at vi mennesker skal opleve at miste et familiemedlem eller en ven, som stod os nært.

Uanset årsagen til dødsfaldet bliver de fleste pårørende følelsesmæssigt påvirket. Tiden derefter opleves ofte som sorgfuld og kaotisk, hvilket kan medvirke til at de praktiske gøremål kan forekomme uoverskuelige.

Hos Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning har vi mange års erfaring med at yde kvalificerede og professionel råd, vejledning, samt hjælp til at håndtering af de praktiske gøremål i forbindelse med et dødsfald. Vi bestræber os på at skabe en sammenhæng mellem traditioner og nytænkning, hvorfor vi vil imødekomme afdødes og de pårørendes individuelle ønsker. Dermed bliver afskeden personlig og mindeværdig.

Vi er bedemand for alle

Vi har mange års erfaring med såvel kirkelige som borgerlige ceremonier.

Vi stiller vores ekspertise til rådighed over for alle der har behov for en bedemand. Vi sætter en stor ære i, at alle kan modtage den samme service – uanset religion, kultur og traditioner. Vi anerkender mangfoldigheden og ønsker at alle skal have de bedste betingelser for en sidste værdig afsked med deres kære.

Vi sikrer, at den sidste afsked bliver afholdt under etiske forhold og overholder den danske lovgivning. Som pårørende kan du trygt kontakte Nørre Tranders & Østbyens Begravelsesforretning.